ЗОШТО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ


ЗОШТО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ

Производите кои ги користи Hasnur  e со цел што дава значаен вредност на самиот живот и на човеково здравје а посебно сме најповолни со цените бидејќи сме од прва рака.


НАШАТА МИСИЈА

Hasnur e прва и единствена фирма во Македонија во која на нашите граѓани им нуди производи од светски познатиот турски бренд Тeknopanel со што квалитетот и професионалноста се загарантирани.


ШТО НИЕ ПРАВИМЕ

Hasnur e Фирма во сектор на трговија и дистрибутер е на Тeknopanel  производи низ земјава и пошироко што дава значаен придонес на современиот начин на градба со цел за подобрување на самиот живот и човеково здравје.

За нас

logo1

Во Hasnur ДООЕЛ Скопје е вработен стручен тим кој своето знаење, стручност и професионалност во својата работа го стекна од најдобрите, односно следеше обука во Турција од фирмата Teknopanel како една од најдобрите светски брендови стои со комплетна подршка на Hasnur ДООЕЛ Скопје. Стручниот тим на Hasnur ДООЕЛ Скопје преставува лидер во Македонија и успесно се справува со сите предизвици со кои се соочил досега.

Секогаш на време , професионали и квалитетни со најниски цени